LG G4 nezvanično otkriven uz seriju fotografija FOTO

Benchmark.rs
LG G4 nezvanično otkriven uz seriju fotografija FOTO

Objavljene fotografije LG G4 telefona koji će zvanično biti predstavljen krajem aprila.

Iako se zvanično penzionisao, poznati twitteraš @evleaks, koji nam je redovno donosio procurele informacije o najnovijim i još neobjavljenim uređajima, sada se ponovo aktivirao. Ovoga puta Juan Blas je otkrio link ka g4.xfb.kr sajtu, na kome je objavljeno pregršt fotografija, kao i specifikacije dolazećeg LG G4 telefona. LG G4 će biti ozvaničen tek za nekoliko nedjelja, ali ove fotografije izgleda da imaju kredibilitet i suštinski pokazuju kako će LG G4 izgledati.

Fotografije pokazuju da, kada je dizajnerski jezik u pitanju, G4 uglavnom prati onu proizvodnu formu koja je LG G3 učinila uspješnim.

Novina je Carbon prednja strana, dok će poleđina od kože verovatno iznenaditi mnoge potencijalne kupece ovog telefona. Međutim, galerija pokazuje i brojne druge opcije poleđine, kao i boje LG G4 telefona.

Južnokorejski sajt, na kome su osvanule ove fotografije, u međuvremenu je postao nedostupan, pominje i neke specifikacije, koje uglavnom potvrđuju ono što smo do sada čuli o LG G4 telefonu: Android 4.4.2 operativni sistem (mada je verovatno da će telefon imati Android 5.x na lansiranju), 5.5-inčni Quantum Display LCD ekran (vjerovatno QHD rezolucije), 13MP kameru (mada neke poluzvanične informacije ukazuju i na 16MP kameru) i f1.8 apertura (ovo je zapravo sam LG nedavno ozvaničio).

LG G4 bi zvanično trebalo da bude predstavljen 28. aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana