HTC predstavio One mini 2 smartfon

Agencije
HTC predstavio One mini 2 smartfon

Kompanija HTC predstavila je danas smartfon HTC One mini 2, najnovijeg člana poznate HTC One porodice.

Sa HD displejem od 4,5 inča, HTC Sense 6 sa HTC BlinkFeed i prednju kameru od 5 MP, HTC One mini 2 donosi metalnu izradu i korisničko iskustvo u klasi modela HTC One (M8).

Uz isti dizajn koji je HTC-u donio „iF gold product design award" nagradu u 2014. godini za model HTC One (M7), HTC One mini 2 ima glatku i zakrivljenu zadnju stranu.

Sa prednjom kamerom od 5 MP, selfiji visokog kvaliteta su zagarantovani. Da bi autoportretima dodao elemenat profesionalizma, HTC One mini 2 posjeduje i Touch Up funkciju, za suptilna ulepšavanja – ujednačavanje tonova kože, uklanjanja crvenila iz očiju i prilagođavanja kontura lica, pri čemu zadržavate prirodan izgled.

HTC One mini 2 posjeduje HTC BoomSound tehnologiju, a opremljen je istim pojačalom kao i HTC One (M8). Pretvaranjem vašeg početnog ekrana u živ prenos najnovijih vesti i novosti sa društvenih mreža, HTC BlinkFeed vama značajan sadržaj čini pristupačnijim i lakšim za čitanje.

Ovaj smartfon biće dostupan u našem regionu u bojama Gunmetal Gray, Gracial Silver i Amber Gold krajem maja 2014. godine.

Dijelite i sarađujte sa Zoe

Napravite Zoe Highlight video-snimke vaših najupečatljivijih iskustava kamerom od 13 MP i podijelite ih sa prijateljima i porodicom putem aplikacije HTC Zoe (koja će biti dostupna na ljeto 2014) i drugih kanala društvenih medija. Za sve te nezaboravne trenutke, Remiks funkcija omogućava osobama koje vas prate da dodaju sopstvene fotografije, video-snimke i zvučne zapise kako bi napravili nove Zoe Highlight video-snimke koji vam pomažu da ponovo proživite to iskustvo iz svakog ugla.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana