Galaxy S5 stiže u februaru?

TechRadar
Galaxy S5 stiže u februaru?

Posljednje veliko pojavljivanje Samsunga na Svjetskom mobilnom kongresu bilo je 2011. godine kada je predstavio Galaxy S2 a nakon prilično osporavanog debija modela Galaxy S4, kompanija bi mogla da ponovo uzburka strasti u Barseloni u februaru sa Galaxyjem S5.

Ova glasina već neko vrijeme kola internetom a sada je zahvaljujući direktoru dizajna u Samsungu, Dong-hun Čangu, dobila na vjerodostojnosti.

Čang je izjavio da će najnoviji član Galaxy porodice posjedovati potpuno nov materijal kućišta, dok se o prisustvu fleksibilnog ekrana još razmatra.

Spekuliše se da bi Samsung mogao da ranije predstavi Galaxy S5 kako bi kompanija probala da izađe na kraj sa nešto slabijom prodajom modela S4.

Ukoliko se kompanija zaista ponovo vrati u Barselonu u februaru, Galaxy S5 bi svakako mogao da ukrade svu pažnju medija.

Mobilni kongres u Barseloni je proteklih godina izgubio na ekskluzivnosti uslijed činjenice da veliki broj proizvođača samostalno organizuje predstavljanja svojih premijum uređaja, ali bi ove godine Samsung mogao da povrati malo glamura manifestaciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana