Fender Squire Stratocaster + USB + iOS

net.hr
Fender Squire Stratocaster + USB + iOS

Kompanija Fender, renomirani proizvođač gitara i pojačala, promovisala je USB verziju svoje popularne serije "Squire Stratocaster", a dostupna je isključivo preko App Storea.

Cijena jeftinije verzije poznatog modela Stratocaster je 199 dolara u Apple-ovoj online prodavnici. Gitara ima tradicionalni 1/4-inčni izlaz, Tupe Mini -B USB konektor i dva kabla za spajanje preko USB-a ili direktno na iOS uređaje.

Fender se odlučio za 30-pinski kabl za iOS uređaje, tako da će korisnici novijih iOS uređaja morati da nabave Appleov Lighting 30-pinski adapter (još 29 dolara).

Nova gitara "Squier Start", s mogućnošću povezivanja preko USB porta ili direktno na iOS, ima ogroman raspon tonova i sve karakteristike koje očekujete od Fendera, plus praktičnost direktnog priključka na iPhone, iPad, iPod touch ili Mac, stoji na Apple-ovim web stranicama.

Tu je i 3,5-milimetarski ulaz za slušalice i "kvalitetno pojačalo za slušalice, tako da možete da pratie procesirani signal direktno sa same gitare".

Jasno je da Fender ovim proizvodom cilja direktno na korisnike GarageBanda, ali nećete imati nikakvih problema sa spajanjem gitare na PC ili Mac s priloženim USB kablom ili prilikom korišćenja gitare s 1/4-inčnim izlazom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana