Facebook: Stranica za parove

index.hr
Facebook: Stranica za parove

Facebook je predstavio uslugu “stranica za parove” koja zaljubljenima omogućuje da hronologiju svoje veze sačuvaju na ovoj društvenoj mreži.

Na njoj možete objediniti sve događaje kojima ste zajedno prisustvovali, svaku zajedničku fotografiju i zajednički status.

Soleri nisu zapostavljeni budući da slična usluga postoji i za prijatelje i to od ranije. Ipak, sada je i ta opcija poslije više od dvije godine usavršavanja u skladu sa Timeline-om i spremna za prezentaciju.

Iz Facebook-a su poručili da će ona korisnicima omogućiti da na jednom mjestu tačno vide koje su sve trenutke i fotografije parovi odlučili da podjele sa svojim prijateljima preko svojih pojedinačnih profila:

“Od danas predstavljamo novi izgled stranice prijateljstva. One kombinuju statuse, fotografije i događaje koje ste podelili s drugom osobom. Pojaviće vam se kad kliknete na meni na profilu prijatelja. A ako ste s nekim u vezi možete posjetiti facebook.com/us kako biste pogledali ‘zajednički profil’”, izjavio je Arun Vijajvergija iz ove kompanije.

Takođe, ako želite, možete svoju stranicu poslati prijateljima na uvid.

S ovom opcijom su se već pojavili i problemi, s obzirom na to da ne postoji mogućnost da se takve stranice blokiraju ili ne pokazuju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana