Bil Gejts se vratio na posao. Kako je proveo prvi radni dan?

Agencije
Bil Gejts se vratio na posao. Kako je proveo prvi radni dan?

Bil Gejts je svoj prvi dan na poslu u Microsoftu, gdje se vratio kao "tehnološki savetnik", proveo satima se mučeći sa instalacijom 'upgrade-a' operativnog sistema Windows 8.1.

Instalacija je odmah zapela, navode izvori, a Gejts je u nekoliko navrata "primio obavještenje" da je njegov PC naišao na problem s kojim se ne može nositi i da je potrebno ponovo pokrenuti kompletan proces, piše satirični blog "New York Borowitz Report ".

Pošto je do ručka neuspješno pokušavao da instalira nadogradnju Windowsa na 8.1, Gejts je pozvao novog izvršnog direktora Microsofta Satja Nadela, ali ni on nije uspio da mu pomogne.

Dok su njih dvojica radili "iza zatvorenih vrata", jedan navodni izvor opisao je cijelu tu situaciju kao vrlo "napetu". "Bil je obično prilično miran tip, pa je bilo čudno čuti neke riječi koje su dolazile iz njegovih usta ", naveo je izvor.

Microsoftov portparol rekao je da je gospodin Gejts prvi dan na svom novom poslu imao "iskustvo učenja" i da će se vratiti na operativni sistem Windows 7, navodi "Borowirz Report " poznat po svojim šaljivim i satiričnim obradama stvarnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana