ArmA 3: Srpske oružane snage VIDEO

Agencije
ArmA 3: Srpske oružane snage VIDEO

ArmA 3 spada u jednu od najviše modifikovanih video igara. Pored mnogobrojnih popularnih modifikacija kao što su Altis Life, Epoch, Battle Royale, Exile, Desopation i drugi, tu je i jedana domaća modifikacija pod nazivom "Srpske oružane snage" odnosno skraćeno SAF (Serbian Armed Force).

SAF postoji već nekoliko godina, tačnije počeli su sa radom početkom 2013 godine, oni su ujedno i prva srpska modifikacija za ArmA 2 i kasnije za ArmA 3. Šta je zapravo SAF mod, ukratko-to je mod koji obuhvata modernu Vojsku Srbije, odnosno njeno naoružanje i opremu. Ekipa iz SAF-a vredno radi na modifikaciji kako bi sve izgledalo što autentičnije, što od tekstura pa do kreiranja samih modela naoružanja i opreme.

Ovaj mod je trenutno zatvorenog tipa, što znači da se server podiže po ugovorenom igranju. Što ne znači da nije dostupno i za druge. Ukoliko ste zainteresovani da se i vi oprobate u nekoj od lijepo smišljenih misija od strane naših drugara iz SAF-a, potrebno je da kontaktirate nekog od članova ekipe, koji će vas dalje uputiti šta da radite. Imali sam tu sreću da početkom prošle godine postanemo dio ekipe i odigramo nekoliko misija. Pri pristupanju u SAF, očekivaće vas poligon vježbi koji ćete morati proći sa nekim od starijih članova (odnosno osnivača) SAF-a.

Za više informacija možete posjetiti njihovu wen ili facebook stranici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana