Šta se desilo sa čudovištem iz Loh Nesa?

Agencije
Šta se desilo sa čudovištem iz Loh Nesa?

Posljednjih 18 mjeseci bio je najduži vremenski period od 1925. godine bez „potvrđenih" viđenja čudovišta iz Loh Nesa, a Škot koji bilježi sva „pojavljivanja" polako počinje da se brine.

„Ovo su veoma uznemirujuće vijesti i ne znamo gdje je Nesi otišla. Broj viđenja se smanjuje od početka novog vijeka ali ovo je prvi put u 90 godina da Nesi uopšte nije primjećena", izjavio je on za BBC.

Tri navodne fotografije misterioznog čudovišta koje su se pojavile prošle godine zapravo su prikazivale talas, patku dok treća uopšte nije ni slikana na jezeru Loh Nes.

Međutim, Ber Kembel, staratelj za Nesijeva pojavljivanja vjeruje da je čudovište samo rješilo da uzme odmor i napravi pauzu.

„Ubijeđen sam da je Nesi samo napravila malu pauzu i da ćemo je itekako vidjeti ove godine", tvrdi ovaj Škot.

Kembel je izjavio da je do sada zabilježeno 1.036 pojavljivanja a neka od njih su zabilježena i u 2012. godini.

Sa druge strane, Visoka sveštenica bijelih vještica ima drugačije objašnjenje za odsustvo poznatog čudovišta iz objektiva fotoaparata.

„Lično vjerujem da je Nesi duh dinosaurusa. Međutim, duh tog stvorenja je posljednjih godina toliko eksploatisan da sam odlučila da obavim egzorcizam i zato više ne viđamo čudovište iz Loh Nesa", izjavila je on za list Scotman i dodala da planira da skine kletvu ovog ljeta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana