Koji je tvoj savršen kroj?

Agencije
Koji je tvoj savršen kroj?

Svaka forma ljudskog tijela zaslužuje džins koji ga čini još privlačnijim.

Zahvaljujući toj činjenici modna kuća Legend Jeans uradila je niz istraživanja nakon čega su lansirali novu kolekciju prema tipovima građe žena.

Svaka žena lepo nosi svoje obline, ali je džins kao sastavni komad jednog dnevnog ali i večernjeg outfita može učiniti još senzualnijom ukoliko je odabir džinsa savršen. Mjerenjem odnosa struka i kukova dolazimo do saznanja kom tipu građe žena pripada.

Prilikom odabira farmerki imajte na umu da dublji pojas može da učini vašu figuru senzualnijom, da ispravan oblik i pozicija zadnjih džepova vizuelno podižu zadnjicu, a da dobro odabrana forma nogavice čini da noge izgledaju duže i privlačnije.

Odvojite vrijeme da ustavnovite svoj savršen kroj:

Umjerene obline

Ako imate oblik tijela sa umjerenim oblinama, predlažemo pantalone srednje visokog struka koji će naglasiti vaše obline. Izaberite model sa plitkim pojasom koji je malo dublji sa zadnje strane zbog udobnosti. Zadnji džepovi su blago podignuti, što vizuelno podiže zadnjicu, a ravna nogavica odaje utisak dužih nogu. Ovaj model se savršeno slaže uz štikle ili ravne špicaste cipele.

Naglašene obline

Ovaj tip građe zahtjeva modele sa umereno visokim strukom koji dodatno uobličavaju već naglašene obline. Blago podignuti zadnji džepovi vizuelno podižu zadnjicu, dok uska nogavica produžava noge i naglašava vašu senzualnost. Model sa visokim strukom može imati i ravne nogavice, koje dobro stoje na svim tipovima obuće. Da biste zablistale, birajte tamniji džins. Tamne nijanse čine manje upadljivim široke kukove i optički izdužuju figuru.

Blago naglašene obline

Ukoliko imate oblik tijela sa blago naglašenim oblinama pripadate najzahvalnijem tipu građe. Srednja dubina pojasa i ravna nogavica daju klasičan jeans izgled i zbog udobnosti ovaj model je lak za nošenje u svim kombinacijama. Prednji i zadnji džepovi imitiraju kroj klasičnih pantalona, a model sa blago zvonastim, bootcut nogavicama može dati dodatnu vijugavost vašoj figuri. Kombinacija farmerki ravnog kroja i cipela sa visokom potpeticom vizuelno će vas izdužiti i učiniti da izgledate mršavije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana