Djevojčica plače krv

Agencije
Djevojčica plače krv

Nju Delhi - Indijska djevojčica Tvinkl Dvivedi (13) iz grada Luknov već dvije godine plače krv, a ljekari smatraju da ona pati od još uvijek nepoznate bolesti.

Ona takođe, iz čista mira, krvari iz ruku i nogu. Njeni poznanici i komšije, kao i vjernici, smatraju da je djevojčicu opsjeo zli duh, dok oni skloniji naučnom objašnjenju vjeruju da ona ima neku do sada neotkrivenu bolest.

Pojedini katolički vjernici smatraju da djevojčica krvari na mjestima gdje je krvario Isus Hrist tokom raspeća, ali to već spada u teorije zavjere. Veliki broj ljekara pokušao je da ispita fenomen nesrećne djevojčice, koja samo želi da nađe rješenje za svoj problem i nastavi sa normalnim načinom života.

Doktor Džordž Bjukenan, pedijatar, smatra da djevojčica najvjerovatnije ima problem sa trombocitima - ćelijama koje pomažu da se krv zgrušava, ili da Tvinkl ima neki neidentifikovani oblik karcinoma.

- Njene oči se samo zacrvene u jednom trenutku, i nakon nekoliko sekundi počnu da krvare - objasnila je njena majka.

Djevojčica kaže da je to nekada veoma bolno za nju.

- Danas me nije boljelo, ali nekada je neizdrživo - ispričala je Tvinkl novinarima. Najveći problem je što ne zna kada će joj ovi "napadi" doći, te izbjegava da previše vremena provodi van kuće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana