Četvrta po redu „Soft Skills Academy” je počela: Dođi, nauči, primjeni!

G.S.
Četvrta po redu „Soft Skills Academy” je počela: Dođi, nauči, primjeni!

I ove godine, studenti Univerziteta u Banjoj Luci su dobili priliku da budu dio “Soft Skills Academy”, koja je zvanično počela 7. maja, i traje do 10. Maja. U svečanim salama Elektrotehničkog fakulteta, u 18 časova, ce biti dodjela sertifikata učešca i svečano zatvaranje ovogodišnje akademije.

Na svečanom otvaranju, pored učesnika, prisustvovali su i prorektor prof. dr Draško Marinković iz rektorata Univerziteta, kao i Anja Savić, predstavnica kompanije Planet Soft d.o.o.

Kao zvanični sponzor “Soft Skills Academy”, Anja je izjavila da je Planet Soft d.o.o. u stalnoj potrazi za dobrim i aktivnim studentima.

Soft Skills Academy” je četverodnevni seminar koji podstiče studente da rade na sopstvenom usavršavanju i razvoju ličnih i profesionalnih vještina neophodnih za uspješnu karijeru, a koje im tradicionalan način studiranja ne može obezbijediti. Seminar će biti održan u prostorijama Socijalno edukativnog centra i svečanim salama na Elektrotehničkom fakultetu u Banjoj Luci, na kojem će 24 studenata dobiti priliku za učešće. Svaki učesnik će proći kroz 6 treninga. Treninge će držati sertifikovani internacionalni „EESTEC” treneri, kao i profesionalni lokalni treneri ličnih vještina. Po završetku seminara, učesnici će dobiti sertifikat potpisan od strane organizatora. Seminar je besplatan za sve učesnike.

Tokom četiri dana (7 – 10. maj) učesnici će imati priliku da učestvuju u sledećim treninzima:

  • Pisanje CV-a
  • Konstruktivna kritika
  • Javni nastup / govor tijela
  • Upravljanje projektima
  • Grupna dinamika i
  • Emocionalna inteligencija

Dešavanja u toku “Soft Skills Academy” možete pratiti putem njeb stranice softskillsacademy.rs.ba/, kao i na facebook stranici organizacije i seminara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana