CES: Majkl Bej napustio binu u sred prezentacije

Independent
CES: Majkl Bej napustio binu u sred prezentacije

Majkl Bej, najpoznatiji je po svojim holivudskim filmovima prepunim akcije i eksplozija poput Trasnfromersa, ali odsada će biti poznat još po nečemu, podjednako eksplozivnom ali ne preterano laskavom momentu.

Bej je napustio je binu tokom prezentacije Samsungovog novog zakrivljenog HD televizora nakon što je došlo do kvara sa teleprompterom pošto mu je bilo neugodno da imrpovizuje na sceni.

Poznati režiser je održavao prezentaciju kao brend ambasador Samsunga i trebalo je da prikaže insert iz najnovijeg filma o Transformersima.

Međutim, Bej je vrlo brzo postao usplahiren tokom unapred osmišljenog razgovora sa potpredsjednikom kompanije Džoijem Stinzianom.

Nakon što na ekranu više nije mogao da vidi svoj tekst, Bej je postao nervozan i počeo je da se kreće po bini.

„Više ne mogu da vidim slova, ali nema veze, improvizovaću“, izjavio je.

Stinziano je pokušao da nastavi razgovor sa režiserom pitajući ga šta misli o Samsungovoj novoj tehnologiji zakrivljenih ekrana i kako će oni uticati na publiku i njegove filmove, ali se ispostavilo da je to bilo previše za Beja koji je napustio binu.

Režiser je odmah nakon ovog incidenta na svom blogu napisao da se osramotio i da nije baš najbolji kada su ovakve prezentacije u pitanju.

„Vau, upravo sam se osramotio na CES-u. Trebalo je da pričam za Samsung o ovom nevjerovatnom televizoru ultra visoke rezolucije sa ekranom od 105 inča. Vrlo rijetko pozajmljujem svoje ime proizvodima, ali ovaj televizor je nevjerovatan“, napisao je Bej na svom blogu nakon incidenta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana