Zašto je dobro držati volan tokom vožnje

Agencije
Zašto je dobro držati volan tokom vožnje

Ulaskom mobilnih telefona u kabine naših automobila postepeno je došlo do promjene prioriteta tokom vožnje. Učestvovanje u saobraćaju i vožnja automobila daleko su složeniji od pritiskanja ikonica na ekranu osjetljivom na dodir. Mladi ljudi, prije svih, treba da budu svjesni ove činjenice.

Odgovornost svakog vozača je da svoje putnike i sebe sigurno preveze do odredišta i da u tom procjesu ne ugrozi druge učesnike u saobraćaju. Moderne improvizacije poput skidanja ruku sa upravljača da biste napravili oblik srca svakako se ne nalaze na spisku savjeta za sigurnu vožnju.

Dovoljan je trenutak nepažnje da biste upali u veliku nevolju tokom vožnje. Pogledajte šta se dogodilo djevojkama iz Irana koje su se tokom vožnje ponašale kao da su u noćnom klubu.

Ne znamo koju poruku nosi pjesma iranskog sastava koju su ove djevojke slušale tokom vožnje, ali mi podsjećamo na klasični hit "Roadhouse Blues" sastava The Doors čiji je jednostavni stih "gledaj put i drži ruke na volanu" i danas veoma aktuelan.

Prema izvještajima iranskih medija, djevojke nisu pretrpjele ozbiljne povrede tokom ove nesreće i nastavljaju da poziraju za društvene mreže.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana