Volksvagen predstavio prvi model nove podmarke

GS
Volksvagen predstavio prvi model nove podmarke

Kao dio svoje strategije U Kini, za Kinu, marka Volksvagen pokušava stabilizovati tržišni udjel, koji je u opasnosti zbog frontalnog napada niza kineskih marki. Njemački proizvođač automobila predstavio je prvi model nove Volksvagenove podmarke: "ID. UNYX". Nova marka i novi SUV dijele ime, dakle električni kupe SUV zvaće se "ID. UNYX", kao i cijela nova podmarka automobila, koju će uskoro pratiti i nova vozila.

Kažu u Volksvagenu da novi automobil karakterizuje progresivan dizajn, pametno kombinovanje čovjek-mašina (HMI) s personalizovanim 3D avatarom i dometom od više od 600 kilometara.

"ID. UNYX" je namijenjen kineskom tržištu i najnovija je faza razvoja inteligentnih umreženih vozila iz Volksvagena. S novim modelom Volksvagen otvara i 40 trgovina u 20 gradova koje će nositi naziv UNYX.

Planirano je proširiti ponudu modela nove Volksvagen podmarke "ID. UNYX" s još četiri vozila u sljedeće tri godine uz novootkriveni automobil. To će uključivati ​​SUV-ove, kao i limuzine.

"ID. UNYX" je nastao u Volksvagenovom novom centru za inovacije i razvoj u Hefeiju u istočnoj Kini. Ova lokacija usmjerena je isključivo na razvoj najnovije generacije pametnih električnih vozila za lokalno tržište. "ID. UNYX" se takođe proizvodi u Hefeiju, u jednoj od najnaprednijih tvornica električnih vozila Volksvagen grupe, prenosi "RevijaHAK".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana