Top Gear kompletirao tim za novu sezonu

Agencije
Top Gear kompletirao tim za novu sezonu

Umjesto trojice, emisija će ubuduće imati čak sedam voditelja, uključujući misterioznog Stiga, ali i pojačanja kao što su Kris Haris i nekadašnji vlasnik F1 tima, Edi Džordan.

BBC je najzad otkrio sva imena voditeljskog tima za 2016. koji će zamjeniti Klarksona, Hamonda i Meja.


Uz jedno poznato lice iz prethodnih sezona, tajanstvenog test vozača po imenu Stig, ekipu će pored već najavljenih Krisa Evansa i Meta Leblanka sačinjavati popularni automobilski novinar i vozač trka, Kris Haris, Nijemica Sabine Šmic, koja takođe važi za iskusnog vozača na trkačkoj stazi, Edi Džordan, nekadašnji vlasnik istoimenog tima Formule 1 i novinar Rori Rid, kojeg je BBC izabrao na javnoj audiciji za voditelja.

Za Šmicovu se od ranije znalo da će biti dio novog Top Gear tima, o Krisu Harisu se spekulisalo u britanskim medijima, dok je izbor Edija Džordana iznenađenje.
Široj javnosti nepoznati Rori Rid dobio je šansu zahvaljujući audiciji za voditelja i, prema njegovim riječima, i sam je bio iznenađen da je baš on izabran.

Pogledajte čime je Rori osvojio žiri:

Posljednjih meseci govorilo se da će jedan od voditelja biti legendarni vozač Formule 1, Dejvid Kultard, ali se ispostavilo da je to bila samo glasina.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana