Predstavljen model fijat 500L living

Agencije
Predstavljen model fijat 500L living

Kragujevac - Kompanija "Fijat automobili Srbija" (FAS) predstavila je juče u fabrici u Kragujevcu najnoviji model automobila "fijat 500L living" sa pet i sedam sjedišta, kao i terensku verziju tog automobila.

Cijena modela sa pet sjedišta i dizel motorom je 13.650 evra, dok je za "500 L treking" sa benzinskim motorom potrebno izdvojiti 13.900 evra.

Podsjetivši da je tačno prije godinu u Kragujevcu počela proizvodnja "fijata 500 L", generalni direktor FAS-a Antonio Čezare Ferara rekao je da je do sada izvezeno 80.000 automobila, prenijele su agencije.

- Ponosni smo što proizvodimo automobil koji spaja prošlost i sadašnjost, Italiju i Srbiju - rekao je Ferara i dodao da je "500 L living" kompaktan automobil sa pet plus dva sjedišta koji će se proizvoditi samo u Kragujevcu.
Novi ambasador Italije u Srbiji Đuzepe Manco poručio je da Kragujevac i FAS jasno dokazuju zašto mnoge kompanije dolaze i investiraju u Srbiju.

Komercijalni direktor FAS-a Džeri Klark naveo je da je "500 L living" porodični automobil, dužine 4,35 metra i prtljažnikom zapremine 630 litara, a izdvaja se po izuzetnoj udobnosti, prostoru, nosivosti...
Porudžbine za "500 L living" počeće ovog mjeseca u Italiji, poslije čega će moći da se naruči i u ostalim zemljama Evrope.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana