Ponosan što je stavio lisice na Porsche Carrera GT

Agencije
Ponosan što je stavio lisice na Porsche Carrera GT

Bahati vozači zagađuju ulice širom svijeta. Viđamo ih u svakakvim automobilima, od najvećih krntija pa sve do veoma skupih i posebnih mašina. Jedan radnik parking servisa u Atlanti odlučio je da pošalje poruku ovakvim ljudima.

Zaposleni u Parking servisu u Atlanti, takođe i korisnik društvenih mreža koji stoji iza profila IrLooserBox, objavio je fotografije svog najvećeg ulova sa porukom "Stavio sam lisice na Porsche, za ceo narod".

Prema riječima autora fotografija, vozač Porschea se ponio izuzetno bahato pa je morala biti primjenjena najstroža kazna. "Izuzetno bahato" u ovom slučaju znači da je aparat za plaćanje parkinga bio udaljen 5 metara od mjesta na kojem je auto ostavljen i da je na parkingu vidno postavljeno upozorenje da će na automobile biti postavljene lisice ukoliko se krše propisi.

Takođe, kako je riječ o privatnom parkingu, postojala je opasnost da će vozač jednostavno ignorisati kaznu koju je dobio. Zbog toga, radnik Parking servisa je odlučio da postavi lisice i da na taj način osigura plaćanje kazne, koja će iz dana u dan biti sve veća, dok za to vrijeme vlasnik auta neće moći da ga koristi.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana