Počeo drugi sajam korišćenih vozila u Beogradu

GS
Foto: Ilustracija

Slogan ovogodišnjeg, drugog po redu sajma korišćenih vozila je: "Kupiš danas, voziš sutra", kažu organizatori. Sajam se održava od 2. do 5. juna u Štark areni.

"Želeli smo istim da pošaljemo snažnu poruku svim posetiocima da su sva vozila odmah dostupna za isporuku. Dakle, nema čekanja", objašnjava Filip Mrlješ, direktor i osnivač ovog sajma.

Sajam je nastao kao garant kvaliteta i sigurne kupovine korišćenog vozila starosti 1-6 godina, te su sva izložena vozila najbolja moguća alternativna rješenja za kupovinu novog vozila.

''Ovogodišnji sajam odlikuje dva puta veća kvadratura izložbenog prostora i značajno bogatija ponuda vozila cenovnog ranga ispod 15.000 evra u odnosu na prošlu godinu. Dali smo sve od sebe da posetiocima obezbedimo najkvalitetniju moguću ponudu, time što smo na sajmu okupili gotovo sve kompanije koje se tradicionalno ističu kvalitetom i sigurnošću'', naglašava Mrlješ.

Osim korišćenih vozila, dobar dio izlagačkog prostora zauzeće i nova vozila i to većinom ona koja su raspoloživa za isporuku u najkrajećem vremenskom periodu. Kupci će na sajmu pronaći i bogatu ponudu aluminijumskih felni, pneumatika, ''body kitova'', dodatne opreme, servisa, elektro punjača i svih ostalih delatnosti koje se na bilo koji način naslanjaju na automobilsku industriju.

ATV/Quad vozila i motocikli su poseban dio ponude sajma i nešto za čim je potražnja prilično velika jer se nalazimo u sred sezone nabavke istih, prenosi B92.

Sajam je otvoren svakog dana do nedelje 5. juna, u vremenu od 10 do 20č.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana