Najbolje cool Toyotine ponude u Banjaluci i Bijeljini

PR
Najbolje cool Toyotine ponude u Banjaluci i Bijeljini

Toyotini partneri, Sladaboni Banjaluka i LD Auto Bijeljina, imaju niz posebnih akcijskih ponuda za hibridne modele C-HR i Corolla Cross, najprodavanije vozilo na planeti, Corollu Sedan u benzinskoj izvedbi, ali i modele lakog teretnog programa Proace City i ProAce City Verso.

Sve informacije, testne vožnje i savjete našeg tima možete dobiti na adresama Sladaboni Knjaza Miloša 3a Banjaluka, telefon 051/329-329, mail [email protected]  ili LD Auto Sremska 6 Bijeljina, telefon 055 294-400 mail [email protected]

Osim omjera uloženo - dobiveno, svako Toyotino vozilo ima i dodatni argument prilikom kupovine, a to je do 10 godina garancije uz Toyota Relax program. Bezbrižnost posjedovanja Toyota automobila, dakle, podrazumijeva do 10 godina garancije na vozilo ili do čak 200.000 kilometara, uz uključenu podršku i pomoć na cesti Eurocare. To je samo dio razloga zbog koji su Toyotina vozila najprodavanija privatnim kupcima na našem tržištu.

Od posebnih ponuda izdvajaju se moćni model C-HR sa bogatim paketima opreme i dodatnim pogodnostima. Model "Compact – High Rider" će vas oduševiti izgledom i voznim karakteristikama, koje možete provjeriti u testnoj vožnji.

O najprodavanijem automobilu svih vremena, Corolli, u verziji sedan sa prostranim prtljažnikom, ne treba ni trošiti riječi, dođite u naše salone i uvjerite se u prostranost, opremljenost, sigurnost i sjajnu cijenu ovog vozila, koju je moguće kupiti i sa provjerenim, štedljivim i ekološkim, hibridnim pogonom.

No, Corolla u izvedbi Cross, te novim povoljnijim cijenama, malo koga može ostaviti ravnodušnim jer je posrijedi moderan porodični SUV sa vrhunskom sigurnošću, kvalitetom izrade i vrhunskom praktičnošću.

Posebna novina su vrhunske cijene i brza isporuka lakih dostavnih vozila sa odbitnim PDV-om za firme. Tako je veliki radnik, ProAce City odmah dostupan po cijeni već od 38.500 KM, a N1 inačica ProAce City Verso modela već od 39.990 KM.

Sve informacije o ovim ponudama ali i svim modelima, dodatnoj opremi i osiguranju možete naći na www.toyota.ba. ili direktno u kompanijama Sladaboni i LD Auto.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana