Naj auto za dame? FOTO

mojauto.rs
Naj auto za dame? FOTO

„Mini Moris", „Smart" ili „Fiat 500" (Fićo)? Koji od ovih ljepotana biste kupili vašoj dami?

To su bila dva pitanja koja su muškarcima postavili na  Fejsbuk stranici portala mojauto.rs. Pobjednik je, pomalo nenadano, postao „Mini", koji je stao na prvo mjesto ispred „Fijata 500", za koga mnoge dame kažu da je najljepši automobil. Da li se radi o različitoj percepciji estetike dama i gospode teško je reći, tek maleni i moćni „Mini" sa mašnicom na sebi najbolji je poklon za voljenu osobu po izboru muškaraca koji su učestvovali u anketi.

Ovakve ankete uvijek privlače dosta različitih i pomalo šaljivih odgovora i komentara, pa su se među njima našli oni, za žene vozače već pomalo ustaljeni, da je damama bolje da ih voze unajmljeni vozači, nego da se one same "zamaraju", ili da još ni jedna nije osvojila njihovo srce, tako da će na ovakav poklon morati da pričekaju.

Izgleda da je popularna "Minika" svoju reputaciju britanske, ali i evropske ikone zadržala do danas, kada se u potpuno novom ruhu predstavlja vozačima širom svijeta.

Od malenog i ekonomičnog automobila s kraja 50-tih i početka 60-tih, "Mini" je postao moćni i privlačni automobil, koji po dizajnerskim kriterijumima spada u sam svjetski vrh. Otuda i ne treba da čudi što ga dame sve češće voze, a gospoda poklanjaju.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana