Mercedes-Maybach SL Monogram pokazao savršenstvo

GS
Mercedes-Maybach SL Monogram pokazao savršenstvo

Serija SL 680 Monogram dodatno je začinila Mercedesov luksuzni roudster mehaničkim nadogradnjama fokusiranim na udobnost i neznatnom promjenom dizajna.

Najveće intervencije izvedene su spolja. Nova je i jedinstvena kombinacija boja i materijala eksterijera i enterijera, sa Maybach dezenom kao povezujućim elementom dizajna.

Ovi posebni akcenti se pojavljuju svuda, od prednjeg dijela ka pozadi, iznutra i spolja.

U Mercedes-Maybachu SL 680 Monogram Series White Ambience, opsidijan crna metalik boja je u kontrastu sa MANUFAKTUR opalit bijelom magno unutrašnjosšću.

U Mercedesu objašnjavaju da "sjajna crvena i elegantna bijela oličavaju senzualnost, ljepotu i lakoću". Oni savršeno izražavaju filozofiju i iskustvo vožnje novog modela.

Druge boje eksterijera moguće su na poseban zahtev kupca. Unutrašnjost sadrži održivo štavljenu, kristalno bijelu MANUFAKTUR ekskluzivnu napa kožu i ukrasne dijelove od sjajnog srebrnog hroma.

Što se specifikacija tiče, automobil koristi 4.0 V8 motor sa 585 KS (430 kW) i 800 Nm. Do stotke stiže za 4,1 s, a maksimalna brzina je lomitirana na 260 km/h.

Snaga se prenosi na sva 4 točka putem 9G-TRONIC automatskog mjenjača.

Mercedes-Maybach SL 680 Monogram na evropsko tržište stiže u proljeće 2025. godine, nakon čega slijede i druga tržišta, prenosi b92.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana