Ljubitelji BMW-a, ne gledajte ovo

Agencije
Ljubitelji BMW-a, ne gledajte ovo

Nisu svi vozači podjednako umješni u upravljanju BMW automobilima. Njhovi vlasnici često nisu dorasli kombinaciji koju čine snažni motori i zadnji pogon. Pored toga, kao i kod vozača automobila drugih marki, i među vlasnicima BMW-a postoje oni koji su naročito bahati i bezobzirni.

Tokom posljednjih godina, u Rusiji i zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza, na ulicama je sve više vozila bavarskog proizvođača. Ipak, nisu svi vozači ovih automobila upešno prošli kroz tranziciju od Lade do BMW-a.

Zahvaljujući kamerama koje u svrhu osiguranja vozači u tim zemljama instaliraju u svoje automobile, u prilici smo da vidimo svakakve incidente koje su izazvali ili u kojima su samo učestvovali BMW automobili.

Kada se sakupe i izmontiraju u jednom video snimku, onda to izgleda ovako:

Neke od ovih nesreća očigledno su posljedica precijenjivanja sopstvenih vozačkih sposobnosti, ali ima i onih za koje vlasnici BMW-a nisu direktno odgovorni.

Drugi incidenti su odraz bezobzirnosti i bahatosti vozača koji smatraju da posjedovanje i upravljanje BMW-om podrazumjeva da za njih ne važe isti saobraćajni propisi (i zakoni gravitacije) kao za ostale učesnike u saobraćaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana