Kuća na drumu od tri miliona dolara

Agencije
Kuća na drumu od tri miliona dolara

Jedan od elemenata prestiža u svjetskom džet-setu svakako je jahta. Ova luksuzna plovila simbol su moći i prestiža, koja svojom pojavom ukrašavaju marine širom svijeta.

Ipak, postoje ljudi sa dubokim džepom koji putovanja vole da obavljaju na nešto konvencionalniji način. Lutanje drumovima u pravoj "drumskoj palati" za šeike iz Dubaija novi je vid zabave i relaksacije.

Kada pogledate fotografije ovog jedinstvenog vozila, brzo će vam postati jasno zašto je to tako.  

Ovo luksuznoo vozilo namjenjeno za putovanja i maksimalni hedonizam, djelo je austrijskog proizvođača "Marhi" i dugačko je čitavih 12 metara.

Sem dizajna, za koga se može reći da je tu da pravi razliku i privlači poglede, ova "palata" opremljena je brojinim luksuznim dodacima, što ima za cilj krajnje zadovoljstvo korisnika.

U tome će svoju ulogu dati brojni sadržaji unutar ove pokretne vile, kao što su: velika spavaća soba, kamin i podno grijanje, ali i koktel bar koji se pretvara u krovnu terasu jednostavnim pristiskom dugmeta.

Ovo "Marhijevo" čudo na drumu korisnicima nudi veliki broj individualnih podešavanja, od pomenutog salona na krovu, do proširenja "životnog" prostora za čak 80% jednostavnim izvlačenjem u stranu zida vozila.

Proizvođač je bogatoj klijenteli izašao u susret još jednom zanimljivom opcijom, koja se ogleda u automatskom čišćenju, ili je možda bolje reći samočišćenju, što putnicima ostavlja dovoljno vremena za odmor i uživanje.

Kada sve ovo imamo u vidu, onda i ne treba da čudi što ovaj koncept života na drumu u Dubaiju košta oko tri miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana