Kimi Raikonen protiv LaFerarija

Agencije
Kimi Raikonen protiv LaFerarija

Uživajte u snimcima i u grmljavini koje proizvodi novi Ferari dok ga čuveni Kimi Raikonen vozi na stazi Fiorano. Osim usijanih diskova i plamena iz izduvnih cijevi, pogledajte i kako izgleda kada se LaFerari otrgne kontroli.

Proteklih nekoliko mjeseci izuzetno su uzbudljivi u automobilskoj industriji jer smo svjedoci trke za predstavljanje tri najnaprednija automobila na svijetu.

Riječ je o Porscheu 918, Mclarenu P1 i Ferrariju LaFerrari. To su veoma skupi, uglavnom rasprodati hibridi koji pomjeraju granice onoga što smatramo da je moguće i kada je riječ o tehnologiji i kada je riječ o fizici.

Do sada smo mogli na internetu da pogledamo recenzije Porschea i McLarena, ali Ferrari se još uvek nije zvanično pojavio u javnosti.

Ipak, pogledajte snimak koji je prije nekoliko dana zabilježen na stazi Fiorano. LaFerrari izgleda veoma upečatljivo i moćno. Takođe, proizvodi odgovarajuću količinu buke, koju samo na dijeliće sekunde prekidaju munjevito brze promjene stepeni prenosa.

Ipak, izgleda da je Kimi prilikom jednog izlaska iz oštre i spore krivine prejako pritisnuo papučicu gasa zbog čega se u treptaju oka našao van staze.

Uživjte u snimku borbe između najnovijeg Ferrarijevog top modela i bivšeg šampiona Formule 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana