Kako Londonci prkose sportskim automobilima?

Agencije
Kako Londonci prkose sportskim automobilima?

Već smo pisali kako tokom ljeta raste nezadovoljstvo Londonaca zbog brojnih superautomobila koji u tom periodu krstare ulicama britanske prestonice.

Pogledajte neke od metoda kojima se građani Londona služe kako bi vlasnicima ovih automobila pokazali svoj stav prema njima i njihovim vozilima.

Zvuk koji poizvode moćni motori super-sportskih automobila za nekoga je najljepša muzika, ali za većinu običnih Londonaca predstavlja samo neprijatnu buku.

Ipak, to nije razlog da automobil i vozača gađate jajima, kao što je to učinio jedan stanovnik Londona dok je ovaj žuti Ferrari 458 Spider prolazio ispod njegovog prozora:

Interesantno je da su u ovom slučaju veću buku stvarali sportski automobili koji su se kretali ispred, nego sam Ferrari koji je izvukao deblji kraj.

Na drugom videu, koji je takođe nastao na ulicama Londona ovih dana, snimljen je biciklista koji namerno izleće na put neposredno ispred jednog Lamborghinia Avetador, da bi zatim nastavio da se kreće sredinom ulice, opstruišući kretanje automobila:


Oba snimka pokazuju krajnje netolerantno i bezobrazno ponašanje pojedinih stanovnika Londona, iako ih vozači automobila u konkretnim slučajevima nisu ničim izazvali, osim možda samim tim što sjede za upravljačem skupocijenih vozila.

Pročitajte zbog čega Londoncima smetaju superautomobili.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana