Kako bi mogao da izgleda Rolls-Royce SUV?

Agencije
Kako bi mogao da izgleda Rolls-Royce SUV?

Direktor Rols-Rojsa potvrdio je da njihov tim dizajnera radi na ekskluzivnom SUV modelu. Britanski magazin AutoExpress predviđa kako bi prvi Rolsov "terenac" mogao da izgleda.

Izgleda da će Emily, simbol na prednjem delu Rolsovih automobila, nabaciti koji kilogram u slijedećih nekoliko godina. Rolls-Royce, jedan od proizvođača automobila koji se najvjernije držao svoje tradicije priprema se za ulazak na SUV tržište.

Razlog za odbacivanje tradicije, kao i najčešće, je želja za zaradom. Prema riječima direktora kompanije Rolls-Royce, Torstena Milera - Otvosa, postoji veoma važna grupa mladih kupaca koji su u svojim 20-im ili 30-im godinama, koji su "super bogati" i koji žele Rolsa, ali ne limuzinu.

Ovi mladi bogataši su prema njegovim riječima sportisti, muzičari ali i Kinezi.

"SUV segment je veoma interesantan. Postoji velika potražnja za takvim vozilima i ja sam otvoren za to" izjavio je direktor kompanije Rolls-Royce.

Dizajneri magazina AutoExpress potrudili su se da nam predstave kako bi ovaj SUV mogao da izgleda koristeći aktuelni dizajnerski jezik primjenjen na modelima Ghost i Wraith.

Mislimo da je jasno zašto Rolls-Royce želi da proizvodi SUV i kome je namijenjen. Ipak, ako među vama postoje oni koji će da pomisle da Rols nikada neće sići sa asfalta - razmislite još jednom kada odgledate ovaj video snimak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana