“Insignija” - najbolji njemački polovnjak

Agencije
“Insignija” - najbolji njemački polovnjak

Pitanje “koji je polovnjak najbolji?” dilema je koja će uvijek imati svoje mjesto u razgovorima o tome koji polovni automobil zaista vrijedi, a koji ne. Ovih dana stiže jedna zanimljiva vijest, koja bi mogla donekle da odgovori na pitanje koji je polovnjak trenutno najbolji. Barem kada se o njemačkim automobilima radi.

 Izveštaj “Društva za tehničku inspekciju Njemačke” o polovnim automobilima proizvođača iz te zemlje, pokazao je da je “opel insignija” odnio pobjedu i to u dvije starosne kategorije. Opelov adut osvojio je prvo mjesto u konkurenciji automobila iz srednje klase starosti 1-3 godine, ali i među onima koji su stari 4,5 godina.

“Insignija” je na ovaj način dobila još jedno priznanje, koje se prvenstveno odnosi na njen kvalitet, pouzdanost i izdržljivost.  

Pomenuti izvještaj sačinjen je na osnovu preko pet miliona tehničkih pregleda oko 240 različitih modela automobila. Za dvije godine, koliko je sastavljanje izvještaja trajalo, “insignija” je dobila visoke ocijene u gotovo svim segmentima ocijenjivanja.

Pohvale koje je “insignija” dobila za mnoge su očekivane, s obzirom na trud koji je Opel uložio u njeno nastajanje. Ovaj automobil u svojoj paleti ponude nudi obilje prostora i komfora za putnike, visoku aerodinamičnost i smanjenju potrošnju, što je posljedica i ugradnje visoko efikasnih benzinskih i dizel agregata, napredne tehnologije i dizajna koji je ocijenjen najvišim ocjenama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana