Ford B-MAX za 10.990 evra

Agencije
Ford B-MAX za 10.990 evra

Ford je započeo jesenju prodajnu kampanju tokom koje se dva modela ovog proizvođača nude po povoljnijim cijenama. Fiesta se ponovo može kupiti za 8.990, a akcijska cijena za B-MAX iznosi 10.990 evra.

Ford Fiesta koja je dostupna po navedenoj cijeni ima 5 vrata i pogoni je 1.25 litarski benzinski motor sa 82 ks. Automobil je opremljen paketom Ambiente, koji je "pojačan" klima uređajem i trećim naslonom za glavu na zadnjim sjedištima

Još jedan novi model iz Fordove game imaće tokom akcije nižu cijenu. Riječ je o monovolumenskom modelu B-MAX koji se nudi u verziji sa 1.4 litarskim benzincem sa 90 ks i paketom opreme Trend.

Pored ABS i ESP sistema i manuelnog klima uređaja, Trend paket, između ostalog, uključuje i radio/CD/MP3 audio uređaj, elektropodizače zadnjih prozora, elektropodesive i grejane spoljne retrovizore i sistem za praćenje pritiska vazduha u gumama.

Dva model koja su na popustu, kao i svi ostali Fordovi automobili, mogu se kupiti i po sistemu staro za novo, pri čemu se procijenjena vrednost korišćenog vozila koje se ustupa prilikom kupovine uračunava kao ulog za novo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana