Digitalne tablice su sada legalne

GS
Foto: Printscreen

Zahvaljujući nedavnom zakonu (AB-984) koji je upravo usvojen, sada će biti legalno za sve u državi Kalifornija da koriste digitalnu registarsku tablicu, piše Telegraf.

Ali opcije za kupovinu digitalnih tablica su ograničene na samo jednu kompaniju: Reviver.

Reviver kaže da oko 10.000 kalifornijskih automobila juri sa svojim tablicama kao dio pilot programa. Taj broj će se nesumnjivo povećavati kako se bude pričalo o novom zakonu koji dozvoljava svakome da ih kupi.

U slučaju da ranije niste vidjeli ili čuli za digitalne ploče kompanije Reviver, znajte da one koriste monohromatski HD ekran koji se može mijenjati između svijetlih ili tamnih modova (crna ili bijela pozadina).

Oni se napajaju baterijama - Reviver tvrdi da traje pet godina - ali ako ste komercijalni kupac, Reviver nudi žičano rješenje koje koristi napajanje iz 12-voltne baterije vozila.

Zašto biste željeli ovakve tablice? Najveći razlog je najvjerovatnije estetika.

Ipak, funkcije za koje Reviver kaže da dolaze u budućnosti uključuju porodične usluge i upozorenja, prijavljivanje ukradenih automobila, integraciju sistema naplate putarine, upozorenja o dijagnostici i održavanju vozila, kao i mnoštvo drugih.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana