Da li biste naručili automobil koji još niste vidjeli?

Agencije
Da li biste naručili automobil koji još niste vidjeli?

U Hondi kažu da postoje kupci koji su spremni da već sada uplate dio novca za novi NSX koji će se pojaviti u prodaji tek 2015, javile su agencije.

Kako su saopštili u kompaniji Honda UK, svi zainteresovani Britanci koji bi željeli da među prvima postanu vlasnici budućeg modela NSX mogu to da urade već sada.

Potrebno je da rezervišu svoj primjerak tako što će uplatiti depozit od 5.000 funti (oko 5.850 evra).

Prema riječima direktora Honde u Velikoj Britaniji, Fila Krosmana, interesovanje za novim modelom već postoji, iako nas do njegovog predstavljanja dijele čitave dvije godine.

- Do sada smo primili preko 20 uplata za Hondu NSX, iako cijena ovog automobila još uvijek nije formirana niti su kupci u prilici da vide kako će izgledati serijski model - kaže Krosman.

 Japanski proizvođač nije objavio ni tehničke detalje nove Honde NSX, a očekuje se da će taj automobil biti baziran na hibridnom konceptu koji je predstavljen na auto-salonu u Ženevi, početkom marta 2013. godine.

Koncept NSX pogonjen je hibridnim sistemom koji se sastoji od dva elektromotora i centralno postavljenog V6 agregata sa direktnim ubrizgavanjem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana