BMW Serija 7 izgleda agresivnije u ruhu Renegejd Dizajna

GS
BMW Serija 7 izgleda agresivnije u ruhu Renegejd Dizajna

Najnovija BMW Serija 7 "zatalasala" je svijet automobila, ali nisu svi komentari bili pozitivni jer je bilo i kritika na račun dizajna, posebno kada je riječ o entuzijastima.

Međutim, gdje ima kritika, ima i prilike za poboljšanja, a Renegejd Dizajn se prihvatio tog izazova i na svoj način poboljšao dizajn najnovije Serije 7 (G70) tako što je pripremio novi badi kit.

Paket predstavlja skladan spoj suptilnosti i agresivnosti, a dok je standardni dizajn izazvao podijeljena mišljenja, badi kit uspijeva uspostaviti ravnotežu koja poboljšava estetiku automobila bez prevladavanja njegovog originalnog karaktera.

Renegejdov paket uključuje prednji lip spojler na braniku, stražnji difuzor, pragove, krovni i stražnji spojler, kao i rešetku hladnjaka te kućišta bočnih retrovizora. Svaka komponenta je precizno dizajnirana i savršeno se uklapa u postojeće linije automobila, a rezultat je kohezivan i prefinjen izgled. Kupci mogu birati između dvije završne obrade, elegantne sjajne crne napravljene od bazaltnih vlakana ili više premium karbonske.

Jedan od najprivlačnijih aspekata ponude Renegejd Dizajna je dostupnost širom svijeta. Bez obzira na lokaciju kupca moguće je dobiti ekskluzivni tjuning paket i transformisati BMW Seriju 7 u istinsko umjetničko djelo. Tjuner takođe nudi usluge montaže komponenti, prenosi Kliks.

Zasad je paket dostupan za modele 740i, 740d i 760i.

Podsjećanja radi, sedma generacija Serije 7 debitovala je u aprilu i počela se proizvoditi u julu 2022. godine. 

Nekoliko mjeseci kasnije je BMW proslavio jubilej, a to je 7 miliona proizvedenih primjeraka Serije 7.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana