Volontiranje na turniru Srpska open - prilika da mladi pokažu znanje i steknu iskustvo

Srna
Volontiranje na turniru Srpska open - prilika da mladi pokažu znanje i steknu iskustvo

BANjALUKA- Predsjednik Omladinskog savjeta Republike Srpske Mladen Pjevčević rekao je da će 15 mladih iz ovog savjeta volontirati na ATP turniru Srpska open, koji će biti održan u Banjaluci od 16. do 23. aprila, gdje će moći da pokažu znanje i steknu iskustvo.

Pjevčević je rekao Srni da je Srpska open najznačajniji događaj ove godine, ali i jedan od najvažnijih sportskih događaja u Republici Srpskoj u prethodnih pet do 10 godina.

On je naveo da je cilj Omladinskog savjeta aktiviranje što više mladih.

Pjevčević je rekao da će Omladinski savjet imati priliku da delegira svoje volontere i za Međunarodnu biciklističku trku "Beograd-Banjaluka", koja će biti održana od 19. do 22. aprila.

Prema njegovim riječima, u proteklih godinu i po više od 2.000 mladih iz cijele Republike Srpske prošlo je kroz razne aktivnosti ove organizacije, dok je više od 100 imalo priliku da volontira na različitim događajima.

On je naveo da su jubilarni 25. Susreti mladih Republike Srpske u avgustu najznačajniji ovogodišnji događaj za mlade u Srpskoj, koji realizuju u saradnji sa resornim ministarstvom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana