Stranci jedva čekaju da vide Novaka

D.D.
Stranci jedva čekaju da vide Novaka

BANjALUKA - Svi žele da vide Novaka Đokovića. Od jutros su velike gužve na svim ulazima u teniski kompleks Srpska open, a među posjetiocima su i brojni gosti iz inostranstva.

Većina njih je došla da vidi najboljeg tenisera svijeta , a pojedini da prate i tenisere iz svojih zemljaka. Među posjetiocima su gosti iz Rusije, Mađarske, Italije, Francuske , Češke ali i jedan Indijac.

Svi oni žele da na djelu vide Đokovića a neki žele i njegovim stopama. Tako su mladi mađarski teniseri Vilmoš i Nora prešli veliki put u želji da upoznaju svog idola.

- Došli smo da gledamo Novakov meč uživo, on je idol našim mladih tenisera koji žele da idu njegovim stopama- poručili su iz ove porodice.

Takođe češka porodica Novotni je presrećna jer su uspjeli da pogode dan kad će nastupiti Đoković ali i njihov ljubimac Jirži Ledecka.

-Imamo karte za tri dana i danas ćemo ostvariti svoju želju da vidimo Novaka ali i pružimo podršku našem teniseru. Banjaluka je zaista prelijap grad, a posebno su nas oduševili ljudi koji kad vide da smo stranci odmah žele da nam pomognu - ističe Jan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana