Šou Rubljova na presu: Probao sam ćevape, a Novaku ne treba pomoć

D.D.
Šou Rubljova na presu: Probao sam ćevape, a Novaku ne treba pomoć

BANjALUKA - Andrej Rubljov je napravio šou na pres konferenciji nakon što se plasirao u četvrtfinale Srpska opena.

Vidno raspoložen otkrio je na pitanje novinarke ATP tura da je probao ćevape a zatim nastavio u šaljivom tonu.

-Juče sam jeo banjaluka ćevap (izgovarao je na srpskom). Probao sam ih naravno, ali sam ih i spremao. Šef restorana mi je dozvolio da ih pečem, a već prvi dan sam ih probao. Sviđaju mi se, pravo meso je uvijek ukusno, rekao je Rubljov.

Rubljov je nedavno postao i kum ćerki Danila Medvedeva.

-Nisu mi rekli odmah da je to tolika odgovornost. Prvo sam pristao, a onda sam shvatio šta je to. To je bilo prije Monte Karla, imali smo vremena za ceremoniju i bilo je jako lijepo. Čast je biti kum. Danil je jedan od mojih najboljih prijatelja, znamo se od šeste godine sada sam kum i to je veliko zadovoljstvo i čast. Lijep josjećaj", rekao je Rubljov.

Ruski teniser je na terenu rekao da je prijatelj sa Džumhurom a inače je Bh. teniser takođe prijatelj sa Novakom Đokovićem, kome bi eventualnim iznenađenjem učinio uslugu. Rubljov nije najbolje shvatio pitanje, pa je uz salve smijeha tražio objašnjenje

- Ko je kome prijatelj? Hahaha, valjda je Novak bolji prijatelj sa Džumhurom, pričaju istim jezikom, a mislim da je on najbolji na šljaci i da mu ne treba pomoć- dodao je Rus.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana