"Povraćao sam": Kecmanović otkrio zašto je predao meč Rusu

Sportal
"Povraćao sam": Kecmanović otkrio zašto je predao meč Rusu

Srpski teniser Miomir Kecmanović je zbog bolova u leđima predao meč 2. kola Rolan Garosa Danilu Medvedevu pri rezultatu 6:1, 5:0 za Rusa.

Tri sata kasnije, Srbin se pojavio pred medijima i objasnio šta se tačno dogodilo i kakav zdravstveni problem ima.

– Jutros, kada sam ustao povraćao sam nekoliko puta, a poslije meča ponovo. Kada se raspadaš, teško je igrati sa igračem kao što je Medvedev koji gilja i za kojeg moraš baš da se pomučiš da bi ga dobio. Od jutros se osjećam loše, ne znam šta je u pitanju. Tražio sam medicinski tajm-aut zbog toga, probao sam da mi daju neke tablete, ali umirao sam na kraju. Morao sam da predam – rekao je on, a prenosi Sportal.

Na pitanje da li zna uzrok lošeg osjećaja u stomaku, rekao je:

“Ne znam, stvarno. Na svim turnirima se trudim da vodim računa o ishrani, ovdje sam svaki dan jeo isto, radio sam sve isto, ali nekada se dese ovakve stvari. Sad mi je malo lakše, kada sam se ispovraćao.”

Analizirao je Kecmanović prvi deo sezone.

– Australija je bila baš dobra, tamo sam igrao 4. kolo. Poslije sam imao problema s leđima, nisam mnogo trenirao, nisam dobro ni odigrao poslije toga. Šljaka nije bila tako loša: uglavnom sam gubio od boljih igrača, dobijao sam dobre igrače. Kako obično ide šljaka i kako igram na njoj, zadovoljan sam – izjavio je srpski teniser.

Nakon najsporije podloge, slijedi sezona na travi.

Hale – istakao je.

Kecmanović još uvek nije siguran da li će igrati na Olimpijskim igrama koji za manje od dva mjeseca počinju u Parizu i igraće se baš na kompleksu gde se igra i Garos.

– Ne znam još, nisam siguran ni da li ću ići. Moja odluka najprije zavisi od toga da li upadam, a poslije toga i kada je “kat”, moram da prijavim i druge turnire. Vidjeću još šta ću da radim – zaključio je Miomir Kecmanović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana