Ovo je novinar zbog kojeg je Novak napustio intervju

GS
Ovo je novinar zbog kojeg je Novak napustio intervju

I dan poslije meča protiv Holgera Runea, gdje je isprozivao publiku na Vimbldonu, najbolji srpski teniser Novak Đoković privukao je pažnju zbog toga što je napustio intervju.

Naime, Đoković je sjedio ispred novinara BBC-ja koji je insistirao da razgovor ide u stranu koja je vezana baš za temu sukoba sa publikom, dok je Novaku to očigledno zasmetalo i s razlogom je poslije trećeg pitanja ustao i otišao.

Poznato je i ko je novinar koji je iznervirao Đoković, u pitanju je izvjesni Serm Haris koji je nekoliko godina zaposlen u pomenutoj kompaniji. Najprije kao novinar istraživač, zatim je postao radio reporter, da bi u međuvremenu napredovao, prenosi Telegraf.rs.

Sudeći po statusima na društvenim mrežama, Vimbldon mu je prvi veliki projekat i tokom ovih dana imao je razgovore sa velikim imenima kao što su Karlos Alkaraz, Ben Šelton, Frensis Tijafo, Arina Sabalenka...

Inače, ovo je pitanje koje je Đokovića iznerviralo: "Kako podesite svoje misli i stav kada iz publike stignu povici nepoštovanja, da li vas to motiviše da igrate bolje?"

Uslijedio je odgovor Đokovića:

"Imate li neko drugo pitanje osim o publici? Fokusirani ste samo na to ili postoji nešto drugo oko meča? Ovo je već treće pitanje. Rekao sam šta sam rekao".

Pokušao je novinar da pređe na teren sporta, pitanjem o Aleksu de Minoru, ali nije mu Novak dao previše prostora i brzo je napustio intervju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana