Oglasio se predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije: Đoković nije operisan?

GS
Oglasio se predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije: Đoković nije operisan?

BEOGRAD- Italijanska „Gazeta“ prenijela je da je Novak Đoković, najbolji teniser svijeta, već operisan u Parizu, međutim Božidar Maljković, predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije, otkrio je da ima informacije da srpski as još uvijek nije bio na operaciji.

Zbog oštećenja medijalnog meniskusa desnog koljena Novak Đoković odlučio je da odmah poslije povlačenja sa Rolan Garosa ode na operaciju. Tu vijest prenijeli su francuski i italijanski mediji, a nešto kasnije stigla je i informacija da je ta operacija već obavljena rano ujutru.

Međutim, Božidar Maljković ima drugačije informacije.

„Mi smo zvali strica. Moj sin koji prati francusku štampu svaki dan. Francuzi su u vrlo ozbiljnim medijima napisali da je operisan. Međutim, mi smo dobili informaciju da nije. Ne bih da spekulišem“, rekao je Maljković.

S obzirom na to da srpski as dugo sanja o zlatu sa Olimpijskih igara, kako bi uopšte i imao šanse da na njima igra operacija je vjerovatno potrebna da bi ubrzala tok proces oporavka.

Najbolji teniser svijeta pobijedio je poslije četiri i po sata Franciska Serundola u osmini finala Rolan Garosa, ali je u drugom setu tražio medicinski tajm-aut upravo zbog bola u koljenu, prenosi B92.

Nastavio je da igra pod lijekovima, a kasnije je najavio da postoji šansa za povlačenje. Dan prije nego što bi trebalo da odigra meč četvrtfinala protiv Kaspera Ruda Novak je objavio da neće moći da nastavi takmičenje.

Srpski as će zbog oporavka gotovo sigurno propustiti Vimbldon, ali za Olimpijske igre postoji nada jer one počinju 27. jula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana