O tome se i Novak pita: Morata i Alkaraz žele da zajedno slave dva pehara

Tanjug
O tome se i Novak pita: Morata i Alkaraz žele da zajedno slave dva pehara

BERLIN - Kapiten fudbalske reprezentacije Španije Alvaro Morata i teniser Karlos Alkaraz obratili su se video porukama pred finale Evropskog prvenstva u fudbalu i finale Vimbldona u kojima su izrazili nadu da će nedjelja biti dan za pamćenje za cijelu Španiju.

"Zdravo Čarli, sjećaš se da sam ti prije početka Evropskog prvenstva rekao da nećeš moći da nas bodriš u finalu jer ćeš tog dana i ti igrati finale. Nadam se da će nedjelja biti dan za pamćenje za cijelu Španiju. Podržavaćemo te svim srcem i kao što ti kažeš, obojica znamo šta je potrebno za pobjedu. Nadam se da ćemo se vidjeti sljedeće nedjelje u Madridu da proslavimo zajedno", rekao je Morata u video poruci emitovanoj na zvaničnom Instagram nalogu Evropskog prvenstva. 

Alkaraz je poručio da su španski fudbaleri imali "perfektnu kampanju do sad na EP".

"Pratio sam sve utakmice, od prve do polufinala, patio sam sa vama i podržavao vas. Nadam se da će nedjelja biti poseban dan za sve vas. Šaljem vam veliki zagrljaj, hajde da uradimo to. Naprijed!", rekao je španski teniser.

Alkaraz će u reprizi prošlogodišnjeg finala Vimbldona u nedjelju od 15 časova pokušati da odbrani pehar i savlada Srbina Novaka Đokovića, rekordera po broju grend slem pehara (24). U nedjelju od 21 čas u Berlinu se igra finale EP između Španije i Engleske. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana