Navijači pred srpsko polufinale podijeljeni, ali žele isto: Ko pobijedi neka podigne trofej

Miloš Vasiljević
Foto: GS

Banjaluka - Malo ko je očekivao da će u dijelu kostura gdje je bio najbolji teniser svijeta Novak Đoković, polufinale igrati njegovi sunarodnici Miomir Kecmanović i Dušan Lajović.

Ipak, čuda su dešavaju a jedno takvo juče je priredio Lajović pobjedivši najboljeg svjetskog tenisera, te tako ostvario najveću pobjedu u karijeri.

Publika je podijeljena, ipak imaju samo jednu želju da onaj koji prođe pomrsi račune, najvjerojatnije Rusu Andreju Rubljovu i osvoji Srpska open.

Banjalučani, Milijan Ćelić i njegov sin Vuk sa nestrpljenjem čekaju početak drugog polufinala.

- Đoković je ispao što je veliko iznenađenje, ali ponovo ćemo imati finalistu što je velika stvar ako znamo kakav je ovo turnir.Lajović je pobijedio Đokovića, Kecmanović Lehečku, što nam obećava dobar tenis. Došao sam sa sinom da uživam, jer ovako nešto nemamo priliku često posmatrati - rekao je Ćelić.

Milan Matić stigao je iz Beograda  u srijedu u nadi da će jedan srpski teniser podići trofej.

- Mislio sam da će to biti Novak Đoković ipak od toga nema ništa.  Imamo dva naša tenisera u polufinalu, samim tim i jednog finalistu. Ko god da pobijedi, nadamo se da će pomrsiti račune nekome iz duela Rubljov - Molčan - rekao je Matić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana