Menadžer otkrio: Kirjos se povrijedio tokom oružane pljačke u njegovoj kući

Tanjug
Menadžer otkrio: Kirjos se povrijedio tokom oružane pljačke u njegovoj kući

KANBERA - Australijski teniser Nik Kirjos neće igrati na predstojećem Rolan Garosu zbog povrede stopala, koju je zaradio tokom oružane pljačke u svojoj kući u Kanberi, izjavio je njegov menadžer Danijel Horsfol, prenosi BBC.

Kirjos je juče objavio da neće igrati na Rolan Garosu, a pretpostavljalo se da Australijanac neće igrati zbog povrede koqena. On je u januaru operisao koljeno zbog čega nije odigrao nijedan meč ove sezone.

Međutim, Horsfol tvrdi da se Kirjos povrijedio u svojoj kući tokom oružane pljačke, koja se dogodila 1. maja. Provalnik je navodno majci australijskog tenisera prijetio pištoljem, a potom je ukrao automobil marke Tesla.

-Tokom napada Nik je posjekao desnu nogu. Ne znamo kako. To ga je spriječilo da trenira i usporilo oko dvije i po nedjelje u pripremama za Rolan Garos - rekao je Horsfol.

On je istakao da vheruje da se Kirjos povrijedio kada je otišao da pomogne majci. Lokalna policija je kasnije saopštila da je uhapšen jedan muškarac u vezi sa ovim incidentom.

-Očekivali smo da će da bude spreman za Rolan Garos, ali svaki puta kada bi stao na teren rana bi se opet otvorila. Što se tiče njegovog koljena, ono je u fantastičnom stanju, operacija je dobro prošla - rekao je Horsfol.

Rolan Garos počinje 28. maja u Parizu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana