Konors ostao u nevjerici poslije Novakovih riječi: Nikada to ne bih priznao

GS
Foto: Tanjug/AP

LONDON - Legendarnom američkom teniseru Džimiju Konorsu se nije svidjela izjava Novaka Đokovića poslije finala Vimbldona.

Srpski teniser je drugu godinu uzastopno doživio poraz na "Centralnom terenu" od Karlosa Alkarasa, poslije čega je priznao da nije na nivou Španca.

"Ti što sam stigao do finala Vimbldona mi daje veliko samopouzdanje. Ali, osjećam da u okršaju sa najboljim teniserom svijeta trenutno, pored Janika, nisam na tom nivou. Kako bih uopšte imao šansu da ih pobijedim na Grend slemu ili Olimpijskim igrama, moram da igram daleko bolje i da se isto tako i osjećam. Radiću na tome, nije nešto sa čime se nisam susreo ranije tokom karijere", rekao je Đoković posle tog meča.

Konors je u svom podkastu izrazio iznenađenost Novakovom izjavom, piše B92.

"Čovječe, nikada to ne bih priznao. To sam samo ja. Iznutra bih mislio da ću uraditi sve što mogu da ostanem na vrhu i takmičim se sa njima, nasuprot da to kažem naglas", rekao je Konors i dodao:
"Uvijek pričamo o samopouzdanju i mentalnoj strani ovoga, ne želiš da svi ulaze u meč sa osjećajem unaprijed upisanog proaza. Protiv Sinera i Alkarasa da kažeš da nisi na njihovom nivou... Možda je to obrnuta psihologija. Onda ako pobijedi može da kaže: ‘Ja sam nadčovjek‘."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana