Konors: Navijam za Novaka Đokovića zbog svega što su mu radili

GS
Foto: Tanjug/AP

RIM- Džimi Konors, teniser sa najviše titula u istoriji tog sporta, ponovo je pružio podršku Novaku Đokoviću u svom podkastu "Prednost za Konorsa".

Čuveni Amerikanac rekao je da navija za srpskog asa i da vjeruje da će u nastavku sezonu Novak postići velike uspjehe iako je u Rimu zaustavljen u četvrtfinalu.

Đoković se tokom posljednje dvije godine borio sa nikad većim nepravdama zbog odluke da se ne vakciniše. Propustio je niz turnira 2022. godine, a u Sjedinjenim Američkim Državama mu nije bilo dozvoljeno da igra ni u prvoj polovini ove godine.

Džimi Konors, legendarni američki teniser, upravo zbog takvih nepravdi navija za to da Novak nastavi da postiže uspjehe.

- Navijam za "Džokera", a evo i zašto. Mislim da su ga baš sabotirali posljednjih godina. Veoma. Navijam za to da sve to prebrodi, a on je pokazao da to može, već je stigao do 22 grend slem trofeja. Pokazao je kolika je veličina, ali su ga sprečavali da još više toga ostvari - iskren je bio Konors u svom podkastu razgovarajući sa Spenserom Segurom.

Amerikanac jedino strahuje zbog Novakove odluke o završetku karijere. Konors bi zbog toga volio da srpski as ove godine ostvari što bolje rezultate.

- Ne znam koliko dugo će on još igrati. Možda odigra ovu sezonu, pa još jednu i onda kaže da je završio. Ne znam, ali navijam da prebrodi ovu godinu i da ostvari velike uspjehe baš zbog toga što su mu radili - zaključio je Džimi Konors, vlasnik 109 titula.

Legendarni američki teniser i ranije je znao da stane uz Novaka i podrži ga u trenucima kada je srpski teniser prolazio kroz teške trenutke.

Nedavno je Konors istakao i to da od Đokovića očekuje puno na Rolan Garosu bez obzira na rezultate koji prethode Grend slemu na šljaci.

Upravo je svoj maksimum i srpski as najavio na tom turniru, prenosi Sputnjik.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana