Kecmanović i Safijulin eliminisani u prvom kolu dublova na Australijan openu

Tanjug
Foto: Tanjug/AP

MELBURN- Srpski teniser Miomir Kecmanović i Rus Roman Safijulin nisu uspjeli da se plasiraju u drugo kolo Australijan opena u konkurenciji dublova, pošto su danas u prvom kolu u Melburnu poraženi od Hrvata Ivana Dodiga i Amerikanca Ostina Krajičeka 3:6, 6:1, 6:2.

Meč je trajao 90 minuta. Kecmanović i Safijulin su prvi stigli do brejka u prvom setu u petom gemu, a onda su držali prednost od tri gema i ovaj deo meča dobili su rezultatom 6:3. Dodig i Krajiček, koji su na turniru postavljeni za prve nosioce, zaigrali su angažovanije u nastavku meča, a svojim rivalima su prepustili samo tri gema u naredna dva seta. 

Hrvatsko-američka kombinacija igraće u drugom kolu Australijan opena sa pobjednicima meča Nikola Ćaćić (Srbija)/Denis Molčanov (Ukrajina) - Ben Meklahlan (Japan)/Jošihito Nišioka (Japan).

Kecmanović će sutra u drugom kolu singla igrati protiv Nijemca Jana Lenarda Štrufa. Ovaj meč planiran je kao drugi duel dana na terenu broj sedam, a trebalo bi da počne oko tri sata po centralnoevropskom vremenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana