HRT titlovao Novakove izjave, Hrvati "podivljali" u komentarima (VIDEO)

GS
HRT titlovao Novakove izjave, Hrvati "podivljali" u komentarima (VIDEO)

Novak Đoković u intervjuu za HRT pričao je o osvajanju zlatne olimpijske medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, što mu je bila jedina velika titula koja mu je nedostajala u karijeri. Zanimljiv je od‌jek hrvatske publike zbog titlovanja ovog intervjua.

Na jutjubu je objavljen segment intervjua sa titlom, a ima više od 330 komentara. Većina je negativna zbog titlovanja.

-Prevode moji Hrvati ko da Nole Suaheli priča. Rijetko kad sam nešto apsurdnije doživjela. Tebi Nole svaka čast na uspjehu i na intervjuu.

-Hvala za prijevod... u suprotnome nisam siguran da bih baš znao o ćemu prića legendarni Nole...

-Bravo čovječe! Čestitke iz Hrvatske na zlatu! A ovaj prijevod, nepotreban.

-Bože, apsurda sa prijevidom. Pa stvarno ljudi gd‌je mi idemo i šta umišljamo.

Sjajno je videti koliko su u Hrvatskoj oduševljeni Novakom, njegovim gospodskim izjavama i lijepim riječima o sportistima koje predstavljaju komšije, ali radi se o tome da se sve izjave titluju - zbog onih koji ne mogu da čuju izjave ili nisu u mogućnosti da ih preslušaju. Tako da se ne radi ni o kakvoj provokaciji.

Tako se na jutjubu mogu pronaći titlovane izjave Sinkovića i Damira Martina, to je inače i uobičajeno da se radi za formate za društvene mreže i kraće snimke. Baš zbog onih koji ne mogu da čuju izjave.

- Moguće je da je to bio jedan od najboljih mečeva sigurno, verovatno najduža dva seta koja sam odigrao u životu protiv Alkarasa koji je bio apsolutni favorit s obzirom na dominantne pobede protiv mene na Rolan Garosu i Vimbldonu. Pre turnira sam rekao da se osećam bolje, rekao sam da mislim da imam veće šanse da pobedim. Pete olimpijske igre, na većinu sam ušao kao glavni favorit. Ovoga puta sam uspeo, emocije su nezamenljive, neopisive, nešto što su legendarna braća Sinković doživela više puta, došli su „kao u šetnju parkom“, osvojili još jedno zlato. I oni su srećni, i ja sam srećan zbog njih. Fantastično je kada se male nacije poput Srbije, Hrvatske i drugih zemalja iz regiona dokažu na najvećoj sportskoj manifestaciji. Mislim da živimo san, rekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković u intervjuu za HRT.

Uspjeh je neuporediv sa drugim trofejima.

- Ovo je neuporedivo u poređenju sa grend slemovima. Neuporedivo jer igra za svoju zemlju na Olimpijadi i svi to prate. Oseća se drugačije, više je pritiska i očekivanja, više tenzije na terenu. Naravno, više motivacije i želje i volje. Kada se izgubi, onda čovek doživljava emocionalni slom. Juče sam doživeo najlepše emocije i osećanja, dodaje, prenosi SportalBlic.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana