Grčka u Beograd stiže bez Cicipasa

Tanjug
Grčka u Beograd stiže bez Cicipasa

ATINA - Grčki teniser Stefanos Cicipas saopštio je danas da zbog povrede leđa neće igrati u Dejvis kupu protiv Srbije, koji je na programu 14. i 15. septembra u Beogradu.

Cicipas je naveo da zbog povrede leđa, koju je zadobio na US Openu neće predvoditi reprezentaciju Grčke u Beogradu.

"Glas mog srca me je savjetovao da još jednom igram za reprezentaciju. Međutim, glas mog tijela mi zabranjuje da se takmičim u Dejvis kup meču sa Srbijom. Povreda leđa koju sam zadobio na US Openu obavezuje me da pratim poseban program rehabilitacije kako bih se što prije vratio na teren. Sa velikim žaljenjem saopštavam svoju odluku da se sljedeće nedjelje ne takmičim u Beogradu", saopštio je grčki teniser na društvenim mrežama.

On se prisjetio pobjeda, koje je reprezentacija Grčke ostvarila u Dejvis kupu i poželio sreću saigračima u duelu protiv Srbije.

"Našoj reprezentaciji želim mnogo uspjeha na teškom meču sa Srbijom. Sa svoje strane daću sve od sebe da u narednom takmičarskom meču naše reprezentacije ponovo budem u stanju da se takmičim sa grbom na grudima", dodao je Cicipas.

Selektor Srbije Viktor Troicki za mečeve protiv Grčke računa na Novaka Đokovića, Miomira Kecmanovića, Dušana Lajovića i Hamada Međedovića.

Grčki tim će činiti Aristotelis Tanos, Janis Ksilas, Dimitris Azoidis i Petros Cicipas.

Duel između Srbije i Grčke na programu je 14. i 15. septembra u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana