Euforija nakon treninga, Đoković se fotografisao sa navijačima FOTO, VIDEO

D.D.
Đoković se fotografisao sa navijačima
Foto: Velibor Tripić | Đoković se fotografisao sa navijačima

BANjALUKA - Iako ga za nekoliko sati očekuje meč četvrtfinala na Srpska openu, Novak Đoković je ostao na terenu nakon treninga i usrećio većinu posjetilaca

Najbolji teniser svijeta je nakon završetka treninga, obišao sve tribine na terenu jedan i podijelio veliki broj autograma, te se fotografisao sa većinom gledalaca.

U momentu kada je Đoković krenuo sa djeljenjem autograma, uslijedila je euforija i Novaka su mališani ali i oni stariji zvali sa svih strana. 

Đoković je strpljivo prilazio većini, slikao i se dijelio autograme. Na kraju je napravio lijep gest te je uslijedilo fotografisanje  sa volonterima koji rade na održavanju terena, tako da su oni dobili uspomenu za čitav život.

Na izlasku je opet odlučio da se druži barem nalo sa navijačima. Mnogi od njih nisu imali karte za meč pa im je ovaj susret i slikanje puno značilo.

Đoković je put od 20 metara prešao tek za 15 minuta jer ne maksimalno ispoštovao posjetioce, tako da nema sumnje da će centralni teren da bude maksimalno ispunjen za meč u četvrtfinalu.

Nekoliko dječaka su presrećni pokazivali autogram koji su dobili na teniskoj loptici te zastavi sa Novakovim likom.

-Spavaću sa njom-   poručio je srećni dječak.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana