Dodik i Cvijanović prate meč Đoković - Lajović u Banjaluci

G.S.
Dodik i Cvijanović prate meč Đoković - Lajović u Banjaluci

BANjALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović prate meč između srpskih tenisera Novaka Đokovića i Dušana Lajovića na Srpska openu.

S njima su u predsjedničkoj loži i predsjednik Organizacionog odbora turnira Bojan Vujić kao i predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Nikola Špirić.

Meč prati i porodica Đoković, ali i brojna publika. Očekivano, i za ovaj meč je vladalo ogromno interesovanje.

Tokom petog dana Srpska opena igaju se mečevi četvrtfinala.

Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović navela je da je pravo zadovoljstvo gledati meč između najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića i Dušana Lajovića iz Srbije, sa nekoliko hiljada navijača na turniru "Srpska open" u Banjaluci.
"Pravo je zadovoljstvo biti ovdje, zajedno sa nekoliko hiljada navijača koji su do posljednjeg mjesta ispunili tribine na Centralnom terenu Nacionalnog teniskog centra", napisala je Cvijanovićeva na "Instagram" profilu.

Ona je dodala da je četvrtfinalni duel ova dva srpska tenisera praznik tenisa.

U prvom susretu na Centralnom terenu slavio je Aleks Molčan, koji je rezultatom 2:1 u setovima pobijedio Srbina Lasla Đerea.

Potom je uslijedio drugi susret četvrtfinala iz kojeg je kao pobjednik izašao Rus Andrej Rubljov. On je ubjedljivo savladao bh. tenisera Damira Džumhura rezultatom 2:0.

Nakon Đokovića i Lajovića planiran je susret Miomira Kecmanovića i Jirija Lehečke

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana