Đokovićev sin svima pokazao kako treba da se smečuje

Mondo
Đokovićev sin svima pokazao kako treba da se smečuje

LONDON - Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković uspio je da savlada australijskog igrača Alekseja Popirina nakon četiri seta velike borbe u trećem kolu Vimbldona. Srpski as je izgubio prvi set, ali zatim pokazao zbog čega je najveći ikada, pa je preokretom još jednom stigao do druge nedjelje najprestižnijeg turnira planete.

Iako je Novakov meč trajao preko tri sata, čini se da njegovom nasljedniku Stefanu nimalo nije bilo dosadno. Tatin sparing partner na pojedinim treninzima u Londonu ostao je do kraja susreta da isprati još jednu veliku pobjedu, a njegov potez sa samog kraja meča postao je hit na društvenim mrežama. Kada je Novak Đoković smeč udarcem osvojio poen u taj-brejku četvrtog seta i približio se pobjedi, Stefan je u loži odglumio taj potez i pokupio simpatije navijača.

Kamerman je brzo reagovao, pa se nakon kadra Novaka koji proslavlja poen ekspresno premjestio u loži, gdje su pored Stefana bile i Jelena i Tara. Supruga najboljeg srpskog sportiste u tim trenucima je aplaudirala zbog poena kojim je potvrđen mini brejk, a Stefan je svima pokazao kako treba da se smečuje.

Oni koji detaljnije prate tenis, ali i porodičan život Novaka Đokovića, znaju da je Stefan veliki zaljubljenik u sport koji je proslavio njegovog oca, piše "Mondo".

Često je na turnirima, gleda najvažnije mečeve u svijetu tenisa i povremeno pomaže u pripremi pred Novakove najveće izazove. Tako je bilo i prije nekoliko dana u Londonu, kada se našao na Novakovom treningu.

 

Stefan gets as excited as us when his dad plays the smash properly :’) pic.twitter.com/pbZsK053YQ

— Raiyan (@NovakDjokerFans) July 6, 2024

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana