Đoković: Sve sam bolje

Tanjug
Đoković: Sve sam bolje

LONDON  - Još jedan težak meč, ništa manje nisam ni očekivao, znao sam da će on doći sa samopouzdanjem, igrali smo u Australiji, rekao je srpski teniser Novak Đoković poslije pobjede protiv Alekseja Popirina u trećem kolu Vimbldona (3:1).

-Bio je bolji igrač u prvom setu, a potom sam ja podigao nivo. Bilo je teško čitati njegov servis. Prosto veoma izazovan meč, mentalno takođe. Ne dozvoliti gubitke koncentracije. Ovaj taj-brejk je jedan od najboljih koje sam odigrao ove godine - rekao je Đoković.

Đoković je dodao da i dalje ima prostora za napredak kada je fizički dio u pitanju.

-Svaki meč je bolje i bolje. Kretanje, stizanje teških lopti, proklizavanje... Definitivno sam se osećao bolje sada nego u drugom kolu. Nadam se da će se tako i nastaviti. Videćemo - rekao je Đoković.

Srpski teniser prokomentarisao je i prekid meča sredinom drugog seta, kada je publika proslavila plasman fudbalera Engleske u polufinale EP.

-Pretpostavio sam da su penali. Da li je Engleska pobedila na kraju? Zato ste ostali (smeh). Čestitke Engleskoj. Pokušao sam da šutiram penal, levonog sam, ali je Aleksej odbranio - našalio se Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana