Đoković sa Sinerom u Njujorku, pogledajte šta su radili (VIDEO)

GS
Đoković sa Sinerom u Njujorku, pogledajte šta su radili (VIDEO)

NjUJORK - Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković oprobao se u Njujorku u novom sportu zajedno sa prvim na planeti, Janikom Sinerom.

Dok Italijan trpi žestoke pritiske javnosti, medija i ljudi iz tenisa širom svijeta zbog pozitivnih doping testova, izašao je na teren i zaigrao piklbo, prenose srpski mediji.

Sve je djelo "Heada" proizvođača sportske opreme koji je na jedno mjesto pored Đokovića i Sinera doveo teniserku Barboru Krejčikovu i Kali Džo Smit, piklbol šampionku.

Oprobali su se zajedno u sportu kojem trenutno raste popularnost, a sve uoči početka US Opena.

 

 

Đoković već nekoliko dana boravi u Njujorku, a posljednji grend slem u sezoni počinje 26. avgusta i trajaće do 8. septembra.

Srpski teniser će pokušati da postane prvi teniser koji je odbranio titulu na US Openu još od 2008. godine i Rodžera Federera.

Prvi teniser ATP liste je tokom Indijan Velsa dobio prvi od dva pozitivna rezultata doping testa, a onda dostavio čudno objašnjenje koje je prihvaćeno, pa će, čini se, proći bez ozbiljnijih posljedica.

Prema informacijama koje su stigle do javnosti, Siner je bio suspendovan tajno na nekoliko dana, a vjerovatno će ostati bez bodova koje je osvojio na Indijan Velsu.

Italijan je poručio da nije namjerno unio nedozvoljenu supstancu i da je ona došla do njega preko fizioterapeuta Đakoma Naldija i spreja za rane koji je on koristio.

Nakon što je priča dospjela u javnost ekspresno su stigle reakcije iz svijeta tenisa. Teniseri i teniserke su se redom oglašavali, razočarani zbog činjenice da će Italijanu tako lako preći preko svega, dok su mnogi imali ozbiljnije probleme za slične prekršaje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana